↑ «تسلیت سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز برای حادثه "متروپل"». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
ساعت ۲۱:۳۰: به گفتهٔ وحیدی وزیر کشور، سازه ناپایدار است و تا حداکثر دو روز خطر زدایی انجام خواهد شد.[۲۵]
شهرداری تهران در امر تخریب ساختمان های غیرمجاز جدی تر از همیشه است و در روزهای اخیر نیز، معاون شهرسازی و معماری شهردرای تهران ضمن هشدار به این سازندگان، خاطرنشان ساخت که هیچگونه اغماضی در کار نخواهد بود و برای تخریب این سازه های غیرمجاز، از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام خواهند کرد.
به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بهعنوان ۲۰ درصد پیشپرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتمالانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]
↑ ۲٫۰ ۲٫۱ «بازداشت ۱۴ نفر از جمله شهردار سابق در رابطه با ریزش متروپل در آبادان». صدای آمریکا. ۱۷ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۸.
بنابراین گزینه ی اول هر تیم و اکیپ تخریب ساختمان همین روش دستیه. ولی همه جا جواب نمیده!
↑ «حسابهای عبدالباقی مسدود شد». اقتصادآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
اولین سوالی که برای پیمانکار مهمه اینه که بتونه تشخیص بده باید ساختمان رو با روش دستی از بالا به پایین تخریب کنه یا با ماشین های سنگین مثل بیل مکانیکی ، گوی تخریب ، لودر ، کامیون و …
ولی ساختمان هایی که در داخل بافت فرسوده شهری قرار دارن، از لحاظ امنیت تخریب ساختمان ملاحظات خاصی دارند و همچنین رفت و آمد و انتقال ماشین آلات سنگین به همچین مناطقی سخت و دشواره.
اخبار » تخریب ساختمانهای غیرمجاز در تهران شدت میگیرد
پاک سازی کامل کوچه یا خیابانی که عملیات تخریب در آن انجام گرفته از نخاله های ساختمان در تهران ساختمانی جهت جلوگیری از سد معبر و ایجاد گردو غبار
↑ «تداوم آوار برداری در متروپل برای یازدهمین روز». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۶-۰۲. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
متراژ بنای اصلی ساختمان رابطه ی مستقیمی با زمان و هزینه تخریب داره و واضحه که برای ساختمان های بزرگتر قیمت تخریب ساختمان بیشتره.
در این زمان پیشبینی شد ۵۰ نفر زیر آوار باشند. همچنین اعزام هوایی آتشنشانها به علت گرد و غبار لغو شد.[۱۶]